apeldoorn
apeldoorn

Wie zijn wij

Doe Apeldoorn is onderdeel van Stad Unique en gespecialiseerd in uitjes in Apeldoorn. Al meer dan 20 jaar organiseren wij personeelsdagen en bedrijfsuitjes voor groepen van 12 tot 1200 personen. Ons uitgangspunt is dat mensen op een originele manier kennis maken met de stad. Dat kan zijn in spelvorm, maar ook door het volgen van een route. Een spelletje spelen met Apeldoorn als decor is het ultieme uitje. Samen met en soms tegen elkaar op een verrassende manier door de stad, waarbij je op de meest onverwachte plekjes komt en je de stad door heel andere ogen bekijkt. Niet zelden horen wij dat mensen hun eigen stad op een heel andere manier hebben leren kennen.

Zoek je route door Apeldoorn

In de programma's waarbij je een route aflegt door de stad. Je komt o.l.v. een gids op de mooiste plekjes van de stad. Maar je kunt natuurlijk ook zelfstandig je weg vinden door een Sudoku op te lossen, een GPS coördinaat te vinden of door een locatie gevonden door een cryptische omschrijving te fotograferen.

Ontdek Apeldoorn al spelenderwijs

In spelvorm ontdek je Apeldoorn terwijl je ondertussen de Mol ontmaskerd of de mysterieuze Mister X probeert te lokaliseren. Maar boven alles staat dat Apeldoorn een prachtige stad is om door heen te dwalen! De belangrijkste reden om juist bij DoeApeldoorn.nl een uitje te boeken!