apeldoorn
apeldoorn

Vrijgezellenfeest in apeldoorn

Uitjes voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Wat doe jij als je vriendin of vriend binnenkort gaat trouwen? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren in Apeldoorn natuurlijk! Doe Apeldoorn heeft alles om van de vrijgezellendag een feest te maken om niet te vergeten.

Spannend uitje

Een vrijgezellenfeest stem je natuurlijk af op de aanstaande bruid/bruidegom en wat die leuk vindt. Is het een echte adrenalinejunkie? Boek dan het superspannende The Hunt for Mister Unique of Wie is Mol?. Maak jacht op een man zonder te weten wie hij is. Ontcijfer codes en vind hem in The Hunt for Mister Unique.

Cultureel uitje

Liever iets cultureels? Ontdek de architectuur en de parken in Apeldoorn met een stadswandeling. Of boek een workshop fotografie. In deze workshop ga je aan de slag met je eigen digitale camera en krijg je die tips en trucks om anders te leren kijken. Daarna ga je de stad in om die vast te leggen op de gevoelige plaat. Of ze er nu gaan wonen na de trouwdag, ze er juist weg gaan of omdat Apeldoorn gewoon een leuke stad is, een culturele verkenning is een gegarandeerd succes!

Lekker uit eten

Natuurlijk kun je ook gewoon gezellig uit eten gaan. Wat dacht je van een spannend dinerspel om je vingers bij af te likken? Misschien ken je Cluedo nog wel. Ieder van jullie vrienden kruipt bij de Whodunnit Dinnerparty in de huid van een van de personages. Het doel? De moord oplossen! (Of de diefstal, in de andere variant.) In De Mol aan Tafel speel je 'Wie is de Mol' terwijl je geniet van een driegangendiner. Smakelijk gelach gegarandeerd!

Uitje boeken?

Doe Apeldoorn heeft nog veel meer uitjes, zoals Wie is de Mol?, Levend Sudoku en een GPS-wandeling. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!