apeldoorn
apeldoorn

Uitje in Apeldoorn

Spannende, culinaire en originele uitjes in Apeldoorn

Bij Doe Apeldoorn vind uitjes voor jong en oud en van bedrijfsuitje tot familiedag en vrijgezellenfeest. Spanning, natuur, culinair of cultuur - leuk en origineel zijn alle uitjes van Doe Apeldoorn. En alles in de mooie, gezellige stad Apeldoorn.

Ontdek Apeldoorn

Bij sommige uitjes leer je van alles over Apeldoorn en kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Bijvoorbeeld bij City Experience waar je de stad fotografeert en met cryptische en grappige opdrachten overal komt. Zo leer je de geschiedenis en cultuur van Apeldoorn wel kennen.

Of ontdek Apeldoorn met het Apeldoorn Arrangement. Met een bezoek aan Paleis 't Loo, lunch en het spannende spel Wie is de Mol?.

Apeldoornse criminelen

Bij andere uitjes is deze prachtige stad het decor van het spannende spel dat je met je team speelt. Zo kruip je tijdens de Whodunnit Dinnerparty allemaal in de huid van een personage en probeer je een moord of diefstal op te lossen. Of het van tv bekende Wie is de Mol?. Wie van jullie saboteert de boel?

De keuken van Apeldoorn

Uit eten gaan kan in Apeldoorn ook heel goed en met onze uitjes is dat nog spannend ook. Bij De Mol aan tafel bijvoorbeeld geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl jullie allemaal de Mol onder jullie proberen te ontmaskeren.

Doe Apeldoorn uitjes

Naast deze zijn er talloze andere leuke uitjes, zoals een GPS-wandeling, Levend Sudoku of een workshop fotografie. Doe Apeldoorn is net zo veelzijdig als Apeldoorn zelf. Of je gaat voor culinair, cultureel, sportief of spannend en of het nu is voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een ander uitje: bij Doe Apeldoorn vind je altijd de leukste uitjes!