apeldoorn
apeldoorn

Bedrijfsuitje in apeldoorn

Dit keer een origineel bedrijfsuitje?

Doe Apeldoorn heeft leuke, originele en spannende uitjes met teambuilding centraal. Genoeg van heidagen en teamevenementen die vooral verplicht zijn maar niet echt leuk? Plan je bedrijfsuitje bij Doe Apeldoorn!

Apeldoorn

De stad waar je werkt beter leren kennen? In Apeldoorn valt genoeg te ontdekken. Tijdens de City Experience kom je terwijl je samenwerkt om te fotograferen en cryptische opdrachten op te lossen op de meest verrassende plekjes van deze leuke stad. Of het spannende The Hunt for Mister Unique. In deze jacht achtervolg je een onbekende man...

Teambuilding

Hoe goed kun jij eigenlijk met je collega's overweg? Daar kom je wel achter met de Levend Sudoku in Apeldoorn! Maar alleen met teamwork. Een wandeling is eigenlijk ook altijd leuk. En zeker wanneer ondertussen allerlei opdrachten moet uitvoeren voor GPS-coördinaten tijdens de GPS-wandeling.

Uit

Apeldoorn heeft ook genoeg leuke cafés en restaurants voor een gezellige borrel of diner. Maar bij Doe Apeldoorn is het nooit zomaar een diner... Met de Whodunnit Dinnerparty probeer je samen tijdens het diner een moordzaak op te lossen. Bij De Mol aan tafel probeert iemand in jullie gezelschap de avond te saboteren terwijl je zit te genieten van een heerlijk driegangendiner. Ontmasker jij de Mol?

Uitje boeken?

Doe Apeldoorn heeft voor elk bedrijf of team wel een origineel uitje, ongeacht de samenstelling. Kijk verder bij de rest van onze uitjes en boek je bedrijfsuitje bij Doe Apeldoorn!